Bemutatkozás

ÜZLETI ETIKA

Társaságunk működését,  a helyszíni kivitelezést illetve annak bonyolítását egy emberközpontú gondolkodásmód jellemzi, mely arra ösztönöz bennünket, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Ugyanis tisztában vagyunk a ténnyel, hogy az elvégzett munka minősíti a munkát végzőt.

Véleményünk szerint gyakran a „jó” a „legjobb” ellensége. Töretlenül hiszünk az emberi méltóságban, a vetés-aratás törvényében, mely szerint az életmódszerűen véghezvitt dolgok megsokszorozva térnek vissza, a dolgok neme és természete szerint.

Hiszünk a nagyságban, hogy a kitartó, szorgalmas munkavégzés felemelkedést eredményez.
Kijelentjük, hogy munkánkkal értéket hozunk létre és a mi anyagi sikerünk nem a mások megrövidítéséből származik. A kornak ezt a szellemiségét elítéljük és elhatárolódunk tőle.

Úgy megrendelőinket, mint alkalmazottainkat, illetve alvállalkozóinkat tisztelettel kezeljük.
Magához a feladathoz pedig, tudással és megfelelő alázattal viszonyulunk, mely véleményünk szerint jövőnk sikerének biztos záloga.

Tisztelettel:

Szabó Szilárd

MOTIVÁCIÓNK

Cégünk és szakembereink alapvető törekvése, hogy teljeskörű, magas színvonalú szolgáltatásainkkal segítsük megbízóinkat céljaik megvalósításában.

Nyomon követjük a piaci igényeket és a technológiai fejlődést. Gondoskodunk magunk és munkatársaink szakmai ismereteinek folyamatos fejlesztéséről, különös tekintettel a környezetvédelemre és a megújuló energiák alkalmazására.

Kizárólag magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, így tudjuk megbízásainkat a lehető legmagasabb színvonalon és a legjobb minőségben teljesíteni.